Descoperă Perdele și Draperii de Vis – Stil, Calitate și Eleganță | Decorelle

CELE MAI MICI PREȚURI DIN ROMÂNIA

 

Termeni și condiții pentru decorelle.ro

Date de identificare firmă CSR BRAND TEXTILE SRL,

CUI: 44428824 cu Nr.Reg.Com.: J23/3644/2021 Str. Gheorghe Doja, nr .20, sat Dobroești, com. Dobroești

Prin utilizarea acestui SITE, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni și Condiții de cumpărare a Produselor furnizate de CSR BRAND TEXTILE SRL.

Acest site web (numit în continuare „SITE”) este administrat de CSR BRAND TEXTILE SRL (numită în continuare “SOCIETATEA”)

SOCIETATEA depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționtă pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:
 
UTILIZATOR: reprezintă persoana care acceseaza SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: denumit in cuprinsul prezentului document si CUMPĂRĂTOR, reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o COMANDĂ.

VÂNZĂTOR: CSR BRAND TEXTILE SRL, societate înmatriculată în România, cu sediul în Str. Gheorghe Doja, nr .20, sat Dobroești, com. Dobroești, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J23/3644/2021 , Cod Fiscal 44428824.

PRODUSE: orice produs listat pe SITE și pe care VÂNZĂTORUL este autorizat să îl vândă, menţionat în COMANDĂ pentru a fi furnizate de către VÂNZĂTOR CLIENTULUI.

OFERTA: cuprinde jucării, afişate pe Site şi pe care VÂNZĂTORUL este autorizat să le vândă, precum și prețurile acestora. Oferta poate fi modificată în mod unilateral de către VÂNZĂTOR în orice moment. Cu toate acestea, Preţul Comenzii nu se va modifica după confirmarea Comenzii aferente de către VÂNZĂTOR.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii firmei CSR BRAND TEXTILE SRL. Orice element de grafică web, imagine, text, patent etc existente în site sunt semne protejate ca marcă și reprezintă integral proprietatea VÂNZĂTORULUI și/sau a titularului de drept, fiind protejate de legea specifică privind drepturile de autor şi drepturile conexe, precum şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul VÂNZĂTORULUI sau a altui titular de drept, în tot sau în parte, indiferent de formă (tangibilă sau nu), a oricăror elemente din cele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora. Contractul la distanţă încheiat între VÂNZĂTOR şi CUMPĂRATOR, fără prezenţa fizică simultană a VÂNZĂTORULUI şi a CUMPĂRĂTORULUI, în conformitate cu dispozițiile art. 9 din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și art. 1186 din Codul Civil, precum și cu orice alt act normativ aplicabil în materie, reprezentat de prezenții Termeni și Condiții.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORUL/ CLIENTUL declară că are vârsta legală pentru a încheia și executa prezentul CONTRACT, că a citit, a înțeles în totalitate și este de acord cu cele prevăzute de Termenii și Condițiile privind cumpărarea de produse de pe decorelle.ro.

OBIECTUL CONTRACTULUI.

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele și serviciile cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menționate de către SOCIETATE pe SITE.

DERULAREA OPERAȚIUNILOR DE VÂNZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA își derulează operațiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) sau telefonică din partea SOCIETĂȚII către CLIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată ca având valoarea unui CONTRACT.
Așadar, CONTRACTUL intra în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE și emiterea facturii fiscale sau a bonului fiscal.

Prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.

Detalii comenzi:

 • Comanda poate fi efectuată de către CLIENT online, prin completarea datelor sale în formularul de COMANDĂ existent pe SITE.
 • Telefonic se va stabili de comun acord ora și data exactă a livrării.
 • Produsele vor fi însoțite de documente fiscale în conformitate cu legile în vigoare.
 • CLIENTUL nu poate opera modificări asupra COMENZILOR deja plasate. O COMANDĂ este considerată ca fiind plasată după momentul completării formularului de pe site.
 • La recepționarea COMENZII, CLIENTUL are posibilitatea să verifice calitatea sau dacă există lipsuri și să refuze doar dacă produsele sunt alterate.
 • Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
 • Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, fiind direct răspunzător pentru consecințele unor erori în acest sens (Comandă întârziată, transmisă greșit etc).
 • VÂNZĂTORUL nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuate în vederea reexpedierii COMENZII vor cădea în sarcina CLIENTULUI.
 • VÂNZĂTORUL poate anula COMANDA efectuată de către CLIENT, în urma unei notificări prealabile adresate acestuia la adresa de e-mail a acestuia din urmă, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată să pretindă celeilalte daune-interese în cazul în care:
 1. a) nu este acceptată tranzacția de către banca emitentă a cardului CLIENTULUI,
 2. b) este invalidată tranzacția de către procesatorul de carduri agreat de VÂNZĂTOR.
 3. c) datele furnizate de către CLIENT pe SITE sunt incorecte și/sau incomplete.

PREȚUL COMENZII ȘI FACTURARE

 • Pentru a fi aplicabil, prețul produsului trebuie să fie sincer și serios. Astfel, SOCIETATEA atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra prețului corect.
 • Prețul comezii este acela prevăzut în OFERTA de pe SITE la momentul trimiterii COMENZII de către CLIENT.
 • Prețul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.
 • Prețurile afișate pe SITE sunt exprimate în RON și includ TVA.
 • Factura se emite și se comunică de către VÂNZĂTOR în termen de maxim 5 zile de la data confirmării COMENZII şi va conţine elemente de identificare atât ale VÂNZĂTORULUI cât şi a CLIENTULUI, Produsele comandate și prețul final al COMENZII.
 • Plata facturii se va face online, cu cardul în momentul efectuării comenzi,i sau numerar în momentul primirii produselor. După efectuarea plății online, CLIENTUL va primi pe adresa de email introdusă la realizarea plății un e-mail de confirmare.
 • CONTRACTUL se consideră încheiat între CLIENT și VÂNZĂTOR la data confirmării plății integrale, reprezentată de data alimentării contului VÂNZĂTORULUI cu suma reprezentând contravaloarea facturii emise sau în momentul încasării de numerar.
 • VÂNZĂTORUL nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CUMPĂRĂTOR pentru plățile online, incluzând dar nelimitându-se la: comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru acoperirea tuturor costurilor asociate plății Prețului o poartă numai CLIENTUL.

MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 • VÂNZĂTORUL își rezervă dreptul de rectificare a ofertelor, a condițiilor și informațiilor acestui site, fără a oferi vreo notificare scrisă clienților săi.
 • Dacă oricare dintre clauzele prezenților Termeni și Condiții va fi considerată nulă sau nescrisă, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze

LITIGII ȘI FORȚA MAJORĂ

 

 • Prin folosirea SITE-ului UTILIZATORUL/CLIENTUL se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță judecătorească, în conformitate cu legile române în vigoare.
 • Niciuna dintre Părţi nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţa de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului.
 • Forţa majoră va fi probată conform legii.
Coș de cumpărături close